Post by flagomulnewtext on Feb 17, 2022 21:13:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничени кључеви ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Бришем игру која ми се у почетку свидела, али сам схватио да нема дневних награда или нечег сличног и да је немогуће добити рубине
Свиђа ми се. Једна од најбољих игара за кување које сам до сада видео. Ипак, не превише у то.
превише огласа
Није могуће учитати бит
Ова игра уопште не помаже Када покушам да је играм, рећи ће ми да апликација не реагује, од прошле недеље сам је покушавао😥😥😥😥😥
Невероватна игра и волим да кувам😍🍳
Дао сам 4 звездице раније данас и добру рецензију за поштену игру. Сада сам играо још мало, прешао сам на 3 звездице јер је у суштини забавна игра и поштенија од већине са огласима само да бих добио помоћ која вам је потребна, што је одличан бонус, али једини начин да наставите да напредујете је да наставите да морате прођите кроз исти бонус рунду из претходне продавнице да бисте могли да добијете довољно новца да купите надоградње које су вам потребне за напредовање. Да, поштено је јер је могуће, али како је умно досадно!! Деинсталирано..
Пребрзо се креће за овог 70-годишњака. Али свиђа ми се.
Прерано је за коментар
стварно воли игру лепу графику. Дао бих му 5 звездица осим када нисам прошао ниво и гледам оглас да добијем додатне купце, он би се прекинуо или замрзнуо па ћу због тога да га скинем са таблета
Thrill Rush Theme Park מירוצים caz
То је забавна игра, али они могу дати више погодности да помогну.
Радите сјајно као ова игра
Лако у почетку, али како иде даље
То је одлична игра.. много ми се свиђа...
Ово је невероватно 🤩 Обожавам је 😍 Забавно је 😁☺ ....... Мислим 🤔 ово је најбоља игра на свету 🌍 Једва чекам да преузмем ову игру 🙂 ово је прва игра коју играм.... Једва чекам ...... Да играм ову игру 🙂 Тако сам срећан ☺ и изашао сам да играм ову игру 🙂..... Мислим ово...... .. је игра симулације живота..... Али.. само ја размишљам 🤔 Нисам сигуран за... Ово је игра симулације живота. Тако сам узбуђена 😁 што се играм са својим пријатељима и сестрама 😊
Ова игра је тако 👍и али има толико огласа
Не могу прећи на следећи ниво иако је фаза завршена
Мало је занимљиво од осталих кулинарских игара које сам до сада играо
Смешне игре...Стварно желим ову игру, ослобађање од стреса
Неке нивое је немогуће решити
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation jnwc
Замрзава се сваки пут. Морате поново покренути таблет након потпуног замрачења екрана. Деинсталирано.
У реду је играти
Волим ову игру кувања
Једноставно не могу рећи шта тачно волим у вези с овим јер једноставно волим све
Веома лепа и компјутерска игра. Много волим игре кувања
Одлична игра, али зашто су нивои тешки за играње, молим вас, олакшајте играње, људи ће волети игру када је игра тешка. Нећу поново играти, молим вас, размислите о томе када људи воле игру што више индустрија или компанија Гоогле Па, молим вас, реците ја сам имао неке велике игре и људима је мало лакше да играју размисли о томе, хвала вам пуно на сјајној игри коју сте направили за нас ова игра је опет лекција помаже људима који не знају да кувају да науче толико од тога тако м
Волим ову игру, неки нивои су тежи од других и одузимају око 10 живота, али вреди тога. Преузмите и испробајте сами.
Заиста уживам у игри, али ствар је у томе што купци много наручују, а ја сам веома спор
Cooking Sizzle: Master Chef Simulasi lai
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacije wvmr
Свиђа ми се графика и да није потребно вечно да се изазов убрза!!!!
Cooking Sizzle: Master Chef Simuliaciniai ojb
Обавезно гледајте рекламе за дупле новчиће за сваки ниво јер ће вам требати за скупе надоградње!
Ова- игра- је- тако- фрустрирајућа!!!!!!!! У другом ресторану, апарату за колаче (или било чему другом) треба јако дуго да се кува. И сви купци то желе. А да би га надоградио, потребно му је 1000$!!!!!!!!! Ову игрицу треба много побољшања!!!!!!!!!!!!