Post by flagomulnewtext on Feb 17, 2022 21:28:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمزهای بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
به روز رسانی اخیر بازی، بازی منظم را بسیار دشوار کرده است.بسیاری از جوایز حذف شدند و هزینه ها به ظاهر برای تشویق در خرید بازی بسیار افزایش یافت. این بازی مطلق مورد علاقه من برای بازی بود، اما اکنون لذت بردن از آن بسیار دشوار شده است.
هر هفته بهروزرسانی میشود و فضای بیشتری را در گوشی اشغال میکند و تزئینات آن پایینتر از الماس است. این یک کپی بسیار ضعیف از بازی اصلی فیسبوک است.
هفته ای یکبار به روز رسانی میخواد و هر بار 80 مگ به حجم اضافه میشه اصلا توصیه نمیکنم خودم حذف کردم
تا زمان افزایش ساعت پذیرایی و تغییر با فروشنده هات داگ عالی بود. خیلی ناامید کننده!
من از بازی کردن این بازی آنلاین خوشحالم که فقط در گرفتن کارت های cl مخصوصاً برای تمیز کردن زمین مشکل دارم.
هر بار که این بازی را به روز می کنید همه چیز گران تر می شود، مدت زمان بیشتری طول می کشد. اکنون 4 ساعت برای کامیون کترینگ است. بدست آوردن مواد لازم برای تهیه سس جادویی تقریبا غیرممکن است. گرفتن کارت توسعه آنقدر سخت است که حتی نمی دانم دیگر وجود دارند یا خیر. ساختن این بازی را متوقف کنید تا مجبور شوید دائما پول فیزیکی واقعی بگذارید و هر کاری انجام دهید. من بدم نمیآید که برای انجام این بازی کمی پول نقد اینجا و آنجا خرج کنم، اما شما آن را غیرممکن میکنید.
من عاشق کافه لند هستم اما چه خبر از کیک های خوش آمدگویی؟ چرا کیک های نامرئی بیشتر از کیک های خوش آمد گویی می دهیم. چرا ما هم اکنون باید دو بار ظرف بپزیم تا کامیون ها پر شوند؟ لطفاً این مشکلات را به همراه بسیاری از موارد دیگری که بازیکنان پیشنهاد می کنند، برطرف کنید.
Brain Test: Tricky Puzzles Kviz rewv
من قبلا این بازی را خیلی دوست داشتم، تا به روز رسانی اخیر. به روز رسانی اخیر مقدار غذایی را که برای سفارش پذیرایی نیاز داریم افزایش می دهد و باعث می شود زمان بیشتری برای تکمیل پذیرایی صرف کنیم. همچنین، به دست آوردن سس جادویی بسیار سخت است و قیمت آوردن فوری افراد مشهور سه برابر شده است که مضحک است. شما فقط ما را مجبور می کنید با پول واقعی پرداخت کنیم تا همه منبع را دریافت کنیم. امیدوارم گیمگوها بتوانند این موضوع را حل کنند. بازی باید سرگرم کننده باشد، اما نه دیگر با تمام مبارزه.
بازیشو دوست دارم ولی چرا باز نمیشه برام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یروز تمام باز نمیشه هرکار میکنم
این یک برنامه خوب است. من همین الان آن را بازی کردم و دوست دارم سرآشپزهای دیگر از کافه من بازدید کنند و برای من هدایایی ارسال کنند.
اعتیاد آور است اما بارگذاری خیلی طولانی طول می کشد حتی زمانی که به ملاقات دوستان می روید نمی توانید آشپزی کنید و از سس استفاده کنید مگر اینکه از دوستان دیدن کنید و هدایایی بگذارید! ..بازی اما سرگرم کننده
چتور باز میشه
Cafeland - World Kitchen Simulator xmz
این بازی اصلا نمیاره تازه اینترنتی هم هست اگه برید یکی دیگه مثل اینو نصب کنید نه نت میخواد نه انقدر پرو و بی ادب هست سازندش یه ستاره هم برای نظر دادم نصب نکید الکی نت خودتون رو هدر ندید ممنون که خوندید❤❤
Cafeland - World Kitchen Simulator kvry
بازی خوبی است با این حال، میتوانید گزینههایی در مورد چگونگی به دست آوردن سس یا مواد تشکیل دهنده برای تهیه سس با استفاده از سکههای CL یا نقدی CL به ما بدهید. اگر هر کدام از اینها اتفاق بیفتد، به این 5 ستاره می دهم.
این بازی از پنج ستاره به 2 رفته است. آنها شما را وادار می کنند چیزی به دست آورید سپس با تغییر چیزها آن را از شما می گیرند. آنها از بهترین بازی به یکی از بدترین ها تبدیل شده اند. اگر آنها نمی خواهند شروع به از دست دادن بازیکنان کنند، بهتر است بازی خود را ادامه دهند و از حریص بودن دست بردارند.
چرا صفحه اصلیش نمیره
بازی خوب، نسبتا آسان برای بالا بردن سطح و جمع آوری پاداش. به زمان خوبی بپیوندید تا از مزایای آن بهره مند شوید.
برخی از اشکالات موجود در بازی
علیه
من بازی را دوست دارم ..... 1. اما چیزهای موجود در فروشگاه بسیار گران هستند مانند بخش کف و دیوار، بخش مبلمان و بخش دکور. 2. به دست آوردن امتیازات و کارت ها واقعا سخت است.
رویداد مینی بازی کار نمی کند. سبد تا 100 انرژی را پر نمی کند. چیزی که باید درستش کنی ولی بازیش خوبه
خیلی مزخرف اصلا بالا نمیاد
آنها باید نظرات مشتری را به جای 65 به 100 برسانند زیرا نظرات در مهمانی ها نیز جمع آوری می شود! و این بد است زیرا من همیشه در حال مهمانی هستم و از اینکه همیشه از مهمانی گرفتن خسته می شوم
خوبه ولی کاش هم پول بیشتری میداد و هم آنلاین نبود
Cafeland - World Kitchen הדמיה yws
قیمت اقلام برای تزئین کافه شما بسیار زیاد است که پرداخت آن دشوار است. جمع آوری سکه ها زمان زیادی می برد. و قیمت برای گسترش کافه بیش از حد است!
من عاشق بازی بودم تنها چیزی که الان من را اینجا نگه میدارد، تیمم است، من واقعاً تیم بزرگی دارم. همه چیز به طرز فجیعی گران شده است. من نمی توانم به اندازه کافی کوپن بنفش، سبز یا آبی دریافت کنم. دعوت سریع از افراد مشهور سر به فلک کشید، کامیون پذیرایی اکنون به جای 2 ساعت 4 ساعت است، مگر اینکه صندوقدار ویژه داشته باشید. سینما هفته هاست که کار نمی کند. من یک بلیط برای پشتیبانی در مورد زمان کامیون کیترینگ ارسال کردم و پاسخ سریع بود.
بازی ش هم خوبه هم بد معمولیه ولی واسه سرگرمی خوبه
اشکالات بیش از حد پس از به روز رسانی. بازی کوچک و کبریتی در مدت 30 دقیقه دو بار برای من خراب شد و باعث شد همه میوه های انباشته شده ام ناپدید شوند. لطفا این را اصلاح کنید.
عالییهه من این بازیو چند بار نصب کردم
بازییه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی🤩🤗🤗🤗🤗🤗 بدییه شوخی کردم من تازه نصبش کردم هنوز نمیدونم بازییه خوبیه یا نه امید وارم بازییه خوبی باشه
بد نیست گزینه هایی برای تعویض غذا یا دادن غذا به سرآشپزهای دیگر و مبادله سکه با پول اضافه کنید.
عالی، شما به صورت مستقل و به عنوان یک تیم نیز کار می کنید. من همه چالش ها را دوست دارم. من سال هاست که بازی می کنم.